maanantai 4. elokuuta 2014

Pientä luolatreeniä

Mauri onkin jo 11 viikkoa, viime viikosta ei paljoa ehtinyt kirjoittelemaan kun Maurin henkilökohtainen palvelija oli jumissa navettavuoroissa. Ollaan kuitenkin nyt aloitettu pienimuotoisesti treenaamaan jo luolaa varten! Treeninä toimii muoviputki johon Mauri on ihan ihastunut. Ihan alussa piti hieman ohjastaa putkeen namien avulla, mutta nykyään pentu osaa hienosti itse jo mennä putken läpi. Yritin ottaa videota "treenistä", mutta laatu on mitä on.. No, meneehän Mauri siinä putkesta läpi joten idea taitaa tulla selväksi.


Toistaiseksi putkea on kahta eri kokoa, ja nyt ollaan treenattu vain isomman kanssa. Isompaan putkeen Mauri mahtuu lähes kävelemään, mutta pienempään pitää kyllä jo ryömiä. Kävely putkessa ei tuota mitään ongelmia, mutta saa nähdä miten käy tuon pienemmän kanssa! Ihan vielä ei uskalla sitä yrittää, edetään mieluummin rauhallisesti. Ehkä ensi viikolla voisi olla sen aika. Putki tosin näyttää kuvassa paljon pienemmältä kuin se oikeasti on.

Mauri ihmettelee pienempää putkea. Tuonne mun muka pitäis mahtua?


Perjantaina oli taas Maurin "huoltopäivä" eli kynsien leikkausta, hampaiden pesua sekä tietenkin tarkistettiin paljonko oli tullut painoa viikon aikana. Tällä kertaa vaaka näytti 3023g eli painoa oli tullut viikon aikana noin 189g. Kyllä se vaan kasvaa! Perjantaina onkin aika mennä katsomaan eläinlääkäriä ja hakemaan rokotukset. Se tuskin Mauria kovin paljon hetkauttaa, sen verran rohkea tapaus kun on. Vielä ei ole tullut vastaan yhtään asiaa mikä olisi Mauria pelottanut tai ollut muuten vaikeaa. Oli se sitten pahin ukkosmyrsky aikoihin tai 40kg isompi labbis, ei se paljon menoa hidasta.



2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan topakka Mauri! Tulee ihan oman samanlaisen tapauksen, Párekin, pentuajat mieleen.

    VastaaPoista
  2. Voi herttileijaa miten hän sulatti sydämmenni <3! Minulla on ollut aikanaan kaksi karkkaria ja vanhemmilani on vieläkin karkkari. Nämä ovat kyllä ihan super suloisi. Pitää jäädä ehdottomasti seuraamaan =)

    VastaaPoista