lauantai 26. heinäkuuta 2014

Mauri 10 viikkoa

Maurilla tuli eilen täyteen 10 viikkoa, iso poika jo! Pakko myöntää että piti alunperin treenata paljon enemmän kuin ollaan nyt saatu aikaiseksi, mutta kun ulkona on 31 astetta lämmintä, ei sitä vaan jaksa ihminen eikä koirakaan. Hihnakäyttäytymistä ollaan kuitenkin jonkun verran harjoiteltu ja se suhteellisen hyvin alkaakin sujua. Alussahan Mauri ei suostunut metriäkään kävelemään, nyt mennään reippaasti jo pitkiäkin matkoja.

Paljon rauhallisia perusjuttuja ollaan toki harjoiteltu, esimerkiksi kontaktia. Sitä meidän pitääkin harjoitella vielä ja paljon, Mauria kun ei vaan aina kiinnosta. 

Maurin paino nyt 10 viikkoisena oli 2834g, eli painoa on tullut viikossa noin 342g!


Tänään lähdettiin hieman mökkeilemään ja Mauri pääsi ensimmäistä kertaa järven rannalle. Uimaan ei ihan vielä päässyt, vähän on vielä liian pieni laiturilta hyppäämään. Tutkia herra olisikin halunnut vähän liikaakin, joten pienen kohtalo oli kaulapanta ja flexi. Huomaa kyllä jo nyt että ei taida tätä koiraa kovin helposti pitää aikuisena vapaana, kun vaistot vievät jo tämän ikäisenä niin voimakkaasti.


Laiturilla kuitenkin vähän katseltiin maisemia! Bailey ja Blake eivät mukaan tällä kertaa päässeet, ehkä sitten ensi kerralla. Ne kaksi vesihirviötä kun saavat niin paljon vauhtia järven nähdessään että pienet mäyräkoiran poikaset jäävät pahasti jalkoihin. Kyllä se Mauri vielä kasvaa ja pääsee labbisten uimakouluun!


Oli siinä pienelle pennulle taas paljon uutta yhdelle päivälle. Vähän metsää, järveä ja automatkoja. Ja kaikenlisäksi vielä suihkuun joutui kun kotiin päästiin, kovin on huonoa palvelua Maurin mielestä. Palvelijoilla on vielä paljon opittavaa.

1 kommentti:

  1. Voi miten iiihana koirapoika, ihan kuin minun syyskuussa viisi vuotta täyttävä Párek! Onhan Maurilla lenkeillä aina mukana vesipullo? Se on nyt tosi tärkeä kapine.

    VastaaPoista